Pályázati és megvalósítási útmutató

A 2009.10.14-i verzió
> Letöltés

Az útmutató a főbb programfolyamatokat és minden, a pályázáshoz szükséges információt tartalmaz, mint pl. részletes útmutatást a pályázati formanyomtatvány kitöltéséhez.

Pályázati csomag

FIGYELEM A PÁLYÁZATI FORMANYOMTATVÁNY KITÖLTÉSÉNÉL!

Felhívjuk az MS Excel 2010-et használó pályázók figyelmét arra, hogy technikai okok miatt az MS Excel 2000 pályázati formanyomtatványt használják!

Az MS Excel 2000-rel kitöltött pályázatba a költségvetést nem szükséges importálni, kérjük hogy a dokumentumokat külön-külön töltsék ki és juttassák el a Közös Technikai Titkárságnak.

Amennyiben a pályázati űrlap kitöltése során technikai probléma merül fel (új partner, vagy munkacsomag felvétele, nyomtatás), kérjük forduljanak a Közös Technikai Titkársághoz!

Pályázati formanyomtatvány MS Excel 2003 vagy frissebb verziójára
> Letöltés

Pályázati formanyomtatvány MS Excel 2000 verzióra
> Letöltés

Fontos utasítás: A dokumentum megnyitásakor „Biztonsági figyelmeztetés“ felugróablak jelenik meg, ahol a „Makrók engedélyezése“ gombra kell (feltétlenül szükséges!) kattintani. E mellett az Excel programban a közepes biztonsági szintet kell beállítani az „Eszközök-Makrók-Biztonság-Biztonsági szint“ menüpont alatt. További technikai utasítások az excel munkafüzet második munkalapján találhatóak.

Általános információ a 14. és 16. melléklethez: Ha kinyomtatja a pályázati formanyomtatványt, akkor a rendszer automatikusan kinyomtatja a „Vezető partner nyilatkozata“, a „Partnerségi nyilatkozat“ és az „ÁFA nyilatkozat“ c. mellékleteket is. Ha a 9. és 10. fejezetben a partnerek összes adatát kitöltötte, akkor ezeket az adatokat a rendszer automatikusan átveszi az említett mellékletek előrenyomtatott részeibe.

Dokumentumminták a pályázat kötelező mellékleteihez:

Költségvetési táblázat (2010.03.11-i változat)
> Letöltés

Időterv (projektfázisok)
> Letöltés

Nyilatkozat az önerő rendelkezésre állásáról
> Letöltés

Társfinanszírozási nyilatkozat
> Letöltés


Pályázati formanyomtatvány feltöltéséhez szükséges jelszó igénylés:

Microsoft Excel 2003 vagy újabb programverziójú pályázati formanyomtatványt a szerver-adatbázison keresztül lehet feltölteni, tárolni illetve benyújtani. Ehhez először http://www.efre.at/athu/ weblapon szükséges bejelentkezni, amire a KTT hozzáférési jogosultságot (projektkód, jelszó) küld.