Szakmai zárójelentés

Szakmai zárójelentés (projektszintű)
A 2012.04.18-i verzió
> Letöltés

Az utolsó partnerszintű szakmai jelentés, valamint a projektszintű zárójelentés pénzügyi részénenek kitöltéséhez az előrehaladási jelentések dokumentumait kell használni. Ezeket a dokumentumokat a Letöltések/Projektmegvalósítás oldalon találják.


Zárójelentés útmutató

A következőkben a projektzáráshoz szeretnénk az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program kedvezményezettei számára egy rövid útmutatót adni.

A 2012. 04.18.-i verzió
>
Letöltés


INTERACT kérdőív

A szakmai zárójelentés melléklete egy a projekt eredményeire vonatkozó jelentés, mely a megvalósított eredményeket rendszerezetten összegzi. Ezt a mellékletet az Interact – egy programokon átnyúló kezdeményezés, mely az Európai Területi Együttműködési programok számára nyújt technikai segítséget- dolgozta ki. A jelentés célja, hogy a különböző projektek eredményeit programszinten, de programokon átívelően is összehasonlíthatóvá lehessen tenni. Ebben a jelentésben a vezető partnernek a projekt legfontosabb eredményeit kell azonosítania és a megadott kategóriákba besorolnia, valamint az együttműködés hozzáadott értékét különböző szempontok szerint rendszereznie.

2011-es verzió
> Letöltés kérdőív
> Letöltés útmutató