RECOM HU-AT 2014: projekt záró rendezvény és rendhagyó innovációs díjátadó ünnepség

A szervezők ezúton szeretnék minden kedves érdeklődő figyelmét felhívni a RECOM HU-AT 2014 projekt, 2014. november 27-én, 14.30-18.00 óra között, Sopronban megrendezésre kerülő ünnepélyes záró rendezvényére.

A rendezvény keretében sor kerül az eredmények áttekintésére, és a szervezők szeretnék megköszönni mindazon szervezetek és projektek együttműködését, akik tematikus hálózatuk tagjaiként együtt dolgoztak velük, rendszeresen látogatták rendezvényeiket.  Sor kerül továbbá -e projektben utolsó alkalommal- az elkészült, 2014-2020-as időszakra vonatkozó Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program áttekintése, valamint az osztrák-magyar programban megvalósult projektek közül témánként, a legjobbak legjobbikát a RECOM innovációs díjjal fogják jutalmazni.

A részletes program itt található.

Jelentkezési határidő: 2014. november 21.

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és a timea.karolyi@westpa.hu e-mail címre történő visszaküldésével lehetséges.

Figyelem: A rendezvényen a résztvevői létszám korlátozott! A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyről a jelentkezési határidő lejártát követően a jelentkezők visszaigazolást kapnak.

A rendezvényen a részvétel ingyenes. Magyar-német nyelvű tolmácsolás biztosított.

20.10.2014