GrenzBahn projekt: záró konferencia és sajtótájékoztató

Újjáélesztésre kerüljenek-e a hiányzó vasúti szakaszok Oberwart-Szombathely között, illetve felújításra kerüljenek-e a meglévő részek, hogy egy kedvező vasútüzemeltetés valósuljon meg Friedberg és Szombathely vasútállomásai közt?
Leküzdésre kerülhetnek–e egy kapacitásbővítés eredményeként a Sopron-Wulkaprodersdorf-Ebenfurth szakasz esetében fennálló szűk keresztmetszetek, s ezáltal csökkenthető-e a menetidő?
Az ilyen mértékű fejlesztések nem csak üzemgazdasági szempontból ésszerűek, de általuk pozitív gazdasági hatások is elérhetőek? Meddig tudnak egy régió települései profitálni a beruházásból és milyen mértékben lehet telephelydöntéseket befolyásoló tényező egy ilyen beruházás?

Az Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 által támogatott GrenzBahn projekt keretében egy ausztriai és magyar szakértői gárda ezekre a kérdésekre keresett
választ. Vegyen részt Ön is a projekt eredményeit prezentáló záró rendezvényen!

Projekt záró konferencia és nyilvános sajtótájékoztató
Időpont: 2015. március 17
Helyszín: Hotel Sopron – 9400 Sopron, Fövényverem utca 7.


A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Részvételi szándék esetén,
jelezze jelentkezését Károlyi Tímea, projektmenedzser (e-mail: timea.karolyi@wespa.hu) vagy Pokornyiné Berki Tímea pénzügyi menedzser (e-mail: timea.berki@wespa.hu) részére. Jelentkezési határidő: 2015. március 13.
A konferencia nyelve: magyar-német, szinkrontolmácsolást biztosítunk.


Meghívó letöltése

12.03.2015